Steelcase Case Study | Boilermaker Mercury

June 2017

Steelcase chose our adaptive reuse + office interiors project at the Boilermaker Building for a case study describing the connection between honoring the history of a place while creating a beautiful modern and functional space.

 

Click here for additional project information and feature photos.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google